Tips til en sundere udgave af hotdogs :)

Picnic med pølsehorn og pizzasnegle med ekstra grønt og protein :)

I morgen går turen til djurssommerland, hvor vi skal have mad med, valget faldt på pizzasnegle og pølsehorn 🙂

I pizzasnegledejen kom jeg revet og blendet squash og hytteost i. I pølsehornene kom der også hytteost i, sammen med revne og blendet gulerødder.

I får opskriften her på begge ting. Jeg håber at I husker at nyde det gode vejr, nu det endelig er kommet til lille Danmark 🙂

Pizzasnegle

ca. 32 stk

50 g gær

1 tsk sukker

11/2 tsk groft salt

6 dl vand

100 g hytteost

100 g havregryn

220 g fuldkornsspeltmel

550 g speltmel

215 g hvedemel (gerne protein hvedemel)

 

Fyld

250 g tomatpure

100 g ketchup

300 g skinke i strimler

300 g revet ost

oregano

salt

peber

1. Opløs gæren i vandet

2. Riv squashen, og blend den med hytteosten, så klumperne forsvinder

3. Bland squashblandingen ned til gæret

4. Kom de restende ingredienser i

5. Lad dejen hæve i 1 – 1 1/2 time

6. Bland tomatpure, ketchup, salt, peber og oregano sammen

7. Del dejen i tre, og rul dem ud med en kagerulle

8. Kom tomatpure blandingen på de udrullet deje, og kom lige dele af ost og skinke på

9. Rul dejen sammen til en pølse

10. Skær pølsen ud i passende størrelser, og sæt dem på bageplade

11. Lad sneglene efterhæve i ca. 1 time

12. Bag sneglene ved 200 grader (varmluft) i ca. 15 -20 min

image

 

Pølsehorn

ca. 24 stk

25 g gær

3 dl vand

1/2 tsk sukker

1 tsk groft salt

80 g gulerod

100 g hytteost

1 æg

80 havregryn

110 g rugmel

210 g fuldkornsspeltmel

250 g hvedemel

12 stk pølser

1. Opløs gæren i vandet

2. Riv guleroden og blend den sammen med hytteosten og ægget

3. Bland hytteostblandingen med gæret

4. Kom de restende ingredienser i

5. Lad dejen hæve 1 time

6. Rul dejen ud i tre runde cirkler og skær 8 trekanter i hver

7. Skær pølserne over i halve, og fordel dem på hver af de 24 trekanter

8. Rul pølsehornene og sæt dem på bageplade

9. Lad pølsehornene efterhæve i ca. 45 min

10. Bag pølsehornene ved 180 grader (varmluft) i ca. 20 – 30 min

image (1)

 

– God weekend herfra bloggen   🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til en sundere udgave af hotdogs :)