Picnic med pølsehorn og pizzasnegle med ekstra grønt og protein :)
I morgen går turen til djurssommerland, hvor vi skal have mad med, valget faldt på pizzasnegle og pølsehorn 🙂
I pizzasnegledejen kom jeg revet og blendet squash og hytteost i. I pølsehornene kom der også hytteost i, sammen med revne og blendet gulerødder.
I får opskriften her på begge ting. Jeg håber at I husker at nyde det gode vejr, nu det endelig er kommet til lille Danmark 🙂
Pizzasnegle
ca. 32 stk
50 g gær
1 tsk sukker
11/2 tsk groft salt
6 dl vand
100 g hytteost
100 g havregryn
220 g fuldkornsspeltmel
550 g speltmel
215 g hvedemel (gerne protein hvedemel)
Fyld
250 g tomatpure
100 g ketchup
300 g skinke i strimler
300 g revet ost
oregano
salt
peber
1. Opløs gæren i vandet
2. Riv squashen, og blend den med hytteosten, så klumperne forsvinder
3. Bland squashblandingen ned til gæret
4. Kom de restende ingredienser i
5. Lad dejen hæve i 1 – 1 1/2 time
6. Bland tomatpure, ketchup, salt, peber og oregano sammen
7. Del dejen i tre, og rul dem ud med en kagerulle
8. Kom tomatpure blandingen på de udrullet deje, og kom lige dele af ost og skinke på
9. Rul dejen sammen til en pølse
10. Skær pølsen ud i passende størrelser, og sæt dem på bageplade
11. Lad sneglene efterhæve i ca. 1 time
12. Bag sneglene ved 200 grader (varmluft) i ca. 15 -20 min
Pølsehorn
ca. 24 stk
25 g gær
3 dl vand
1/2 tsk sukker
1 tsk groft salt
80 g gulerod
100 g hytteost
1 æg
80 havregryn
110 g rugmel
210 g fuldkornsspeltmel
250 g hvedemel
12 stk pølser
1. Opløs gæren i vandet
2. Riv guleroden og blend den sammen med hytteosten og ægget
3. Bland hytteostblandingen med gæret
4. Kom de restende ingredienser i
5. Lad dejen hæve 1 time
6. Rul dejen ud i tre runde cirkler og skær 8 trekanter i hver
7. Skær pølserne over i halve, og fordel dem på hver af de 24 trekanter
8. Rul pølsehornene og sæt dem på bageplade
9. Lad pølsehornene efterhæve i ca. 45 min
10. Bag pølsehornene ved 180 grader (varmluft) i ca. 20 – 30 min
– God weekend herfra bloggen 🙂
Ingen kommentarer endnu