Hvad gør man med en rest banan, der er gået hen og blevet kedelig og sorte i skrællen ? BANANBOLLER :)

Inspiration fra min weekend :)

Har været så heldig at have besøg af min mor og lillesøster de sidste to dage, så der har været lækker mad og afslapning på programmet 🙂

Her er et par billeder fra min weekend og en opskrift på nemme gulerodsboller m. neutralt valleproteinpulver 🙂

foto (2)  image (2) image

 

 

Gulerodsboller

ca. 12 stk

1 pk gær

3 dl vand

110 g skyr

100 g hytteost

200 g revne gulerødder

40 g valleproteinpulver

175 g havregryn

100 g sigtet speltmel

100 g fuldkornsspeltmel

210 g hvedemel

Gæren opløses i vandet. Skyr og hytteost blendes(så det bliver til en ensartet massse). Gulerødderne rives på rivejernet, og alle ingredienserne blandes sammen. Lad dejen hæve i 30 – 60 min, form 10 – 12 boller og bag dem ved 180 grader (varmluft) i ca. 30 – 35 minutter 🙂

(Jeg kom vand på fingerne og formede boller ellers kan de med fordel sættes på bagepapiret med skeer).

image (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør man med en rest banan, der er gået hen og blevet kedelig og sorte i skrællen ? BANANBOLLER :)