Græskarbrud m. chiafrø :)

Bønnebrownie m. hindbærskum :)

image

Det er altså lækkert at surfe rundt i blogland og finde lækker opskrifter, som der kan videre udvikles lidt på 🙂

Julie Bruun har en super lækker blog, med mange sunde og lækre opskrifter på søde sager, det er virkelig et kig værd at følge hendes blog 🙂 www.juliebruunsblog.wordpress.com

Bønnebrownien er snuppet direkte derfra 🙂

Bønnebrownie m. hindbærskum 

Bønnebrownie

1 banan

1 dåse kidney bønner

2 tsk sødemiddel (jeg brugte perfekt sød)

1 tsk vanilje

2 store spsk. kakaopulver (jeg brugte den fedtfattige fra urtkram)

2 spsk kakao proteinpulver

2 tsk instant kaffe (opløs det med 1 spsk kogende vand)

3 æg

60 g mørk chokolade

1. Bønnerne blendes med alle indgredienser, undtagen den mørke chokolade. (jeg blendede først bananen, og derefter bønnerne, så jeg var sikker på at det blev ordentlig blendet.)

2. Hak chokoladen, og kom den i.

3. Jeg bagte kagen i en stor springform med bagepapir, da den skulle agerer som bund, ellers skriver Sofie at hun laver den i en tærteform 🙂

4. Kagen bages ved 175 grader i ca. 20 min

Hindbærskum

100 g milda, piskefløde

150 g frosne hindbær

50 g skyr

1. Fløden piskes stiv

2. Hindbærene piskes i sammen med skyren

 

Pynt:

2 Nektariner

15 g mandler

Frysetørret bær

1. Nektarinerne skæres i fine både, og lægges i kanten af kagen

2. Mandlerne hakkes fint, og lægges på i midten af kagen med de frysetørret bær

Næringsindhold pr. 100 g: 131 kcal, Protein: 5,6 g kulhydrat: 13 g og fedt: 6,3 g 🙂

Prøv den, den er super lækker 🙂 🙂 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarbrud m. chiafrø :)