Bønnebrownie m. hindbærskum :)
Det er altså lækkert at surfe rundt i blogland og finde lækker opskrifter, som der kan videre udvikles lidt på 🙂
Julie Bruun har en super lækker blog, med mange sunde og lækre opskrifter på søde sager, det er virkelig et kig værd at følge hendes blog 🙂 www.juliebruunsblog.wordpress.com
Bønnebrownien er snuppet direkte derfra 🙂
Bønnebrownie m. hindbærskum
Bønnebrownie
1 banan
1 dåse kidney bønner
2 tsk sødemiddel (jeg brugte perfekt sød)
1 tsk vanilje
2 store spsk. kakaopulver (jeg brugte den fedtfattige fra urtkram)
2 spsk kakao proteinpulver
2 tsk instant kaffe (opløs det med 1 spsk kogende vand)
3 æg
60 g mørk chokolade
1. Bønnerne blendes med alle indgredienser, undtagen den mørke chokolade. (jeg blendede først bananen, og derefter bønnerne, så jeg var sikker på at det blev ordentlig blendet.)
2. Hak chokoladen, og kom den i.
3. Jeg bagte kagen i en stor springform med bagepapir, da den skulle agerer som bund, ellers skriver Sofie at hun laver den i en tærteform 🙂
4. Kagen bages ved 175 grader i ca. 20 min
Hindbærskum
100 g milda, piskefløde
150 g frosne hindbær
50 g skyr
1. Fløden piskes stiv
2. Hindbærene piskes i sammen med skyren
Pynt:
2 Nektariner
15 g mandler
Frysetørret bær
1. Nektarinerne skæres i fine både, og lægges i kanten af kagen
2. Mandlerne hakkes fint, og lægges på i midten af kagen med de frysetørret bær
Næringsindhold pr. 100 g: 131 kcal, Protein: 5,6 g kulhydrat: 13 g og fedt: 6,3 g 🙂
Prøv den, den er super lækker 🙂 🙂 🙂
Ingen kommentarer endnu