Protein bananmuffins :)
Det der egentlig skulle være blevet til en lækker omgang cookie dough (har aldrig lavet det før, men tror det er afsindigt lækkert) blev til lækre bananmuffins 🙂
Bananmuffins m. proteinpulver
ca. 11 – 12 stk (lav dem i silikoneform, ellers kan det blive svært at få dem til at slippe papiret)
40 g kokosolie (jeg brugte den fra urtekram)
60 g udblødte cashewnødder (cashewnødderne blev lagt i blød i vand i ca. en halv time)
3 bananaer (ca. 300 g)
20 g mørk chokolade (jeg brugte en på 72 %)
100 g hytteost
2 æg
30 g proteinpulver (jeg brugte den fra fitnessguru med chokolade og hasselnød, en anden variant med chokolade kan også sagtens bruges, eller det kan helt udelades, men så kan det være der enten skal lidt kakaopulver i eller lidt mere havregryn)
50 g havregryn
2 tsk bagepulver
1. Kør cashewnødder, banan og kokosolie til en cremet masse
2. Tilsæt de øvrige ingredienser
3. Bag muffinsene ved 180 grader i ca. 20 – 30 (hold øje med dem, ikke alle ovne er ens)
Pynt evt. muffinsene med 20 g smeltet mørk chokolade, og drys med frysetørret frugt 🙂
Næringsindhold pr. 100 g; 286 kcal, protein: 14 g, kulhydrat: 13 g og fedt: 20 g (en muffins vejer ca. 50 g, det vil sige en muffins indeholder ca. 143 kcal )
Ingen kommentarer endnu