Luftige og lækre speltbrud m.gulerod og græskarkerner :)

Tundeller m. purløg, gulerod og havregryn :)

image (3)

 

Lækre tundeller som selv jeg kan lide 🙂 (kan ikke særlig godt lide fisk)

Tundeller

ca. 8 – 10 stk  efter størrelse

2 dåser tun i vand

100 g løg

60 g gulerod

1 bundt purløg

saft fra 1 citron

2 æg

1 spsk speltmel

25 g havregryn

salt og peber

1. Riv gulerødderne

2. Bland alle ingredienser ligesom ved almindelig frikadeller

3. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden (de skal ikke have super meget, da kødet ikke er råt som hvis man bruger svinekød)

 

På billedet blev frikadellerne serveret med hokkaido fritter, blandet peberfrugt og en yoghurt dip 🙂

 

2

  • De ser super gode ud! Og kunne sagtens gøres glutenfri tænker jeg? Min mave er lidt sart med havregryn og mel, men idéen med tundeller vil jeg helt sikkert prøve af til aftensmad 😀

    Kh Anna
    http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene G. Jørgensen

      Hej Anna 🙂 det tror jeg også sagtens du kan , eksempelvis med husk , fiberhusk eller evt. Hakket lidt mandler eller kerner som kan kommes i istedet 🙂

      Super lækker blog du har , følger godt med på bloglovin 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luftige og lækre speltbrud m.gulerod og græskarkerner :)