Tundeller m. purløg, gulerod og havregryn :)
Lækre tundeller som selv jeg kan lide 🙂 (kan ikke særlig godt lide fisk)
Tundeller
ca. 8 – 10 stk efter størrelse
2 dåser tun i vand
100 g løg
60 g gulerod
1 bundt purløg
saft fra 1 citron
2 æg
1 spsk speltmel
25 g havregryn
salt og peber
1. Riv gulerødderne
2. Bland alle ingredienser ligesom ved almindelig frikadeller
3. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden (de skal ikke have super meget, da kødet ikke er råt som hvis man bruger svinekød)
På billedet blev frikadellerne serveret med hokkaido fritter, blandet peberfrugt og en yoghurt dip 🙂
De ser super gode ud! Og kunne sagtens gøres glutenfri tænker jeg? Min mave er lidt sart med havregryn og mel, men idéen med tundeller vil jeg helt sikkert prøve af til aftensmad 😀
Kh Anna
http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com