Lækker sandwichbrød m. chiafrø

Glutenfri kerneboller m. hytteost

image (1)

(Jeg starter i skole i morgen, så I får lige et billede af min madpakke ;))

Jeg kommer vidst til at gentage mig selv her på bloggen, men elsker altså nødder og kerner, elsker dog ikke den æggede smag LCHF, paleo og glutenfri brød tit har tilfælles, derfor er der også tilsat vand og hytteost til mine kerneboller istedet for 6 – 7 æg, som jeg ellers synes mange kommer i 🙂

Bollerne er perfekte til madpakken, og smager virkelig fantastisk hvis man er til et kernefyldt brød, som minder meget om rugbrød bare uden mel 🙂

Du skal bruge til en portion kerneboller:

ca. 13 stk

3 æg

50 g chiafrø (hvis du ikke lige har det, kan du bruge sesamfrø eller hørfrø istedet)

10 g husk

100 g solsikkerkerner

150 g græskarkerner

75 g hørfrø

1 tsk groft salt

25 g mandler

25 g valnødder

1 dl vand

150 g hytteost

1. Bland alle indredisener sammen, og lad dejen trække i 10 min

2. Form med en ske 12 – 13 boller på 2 bageplader beklædt med bagepapir

3. De bages i ovnen ved 180 grader(varmluft)  i ca. 20 – 30 alt efter hvilket humør din ovn er i 😉

Næringsindhold pr. 100 g: 417 kcal, protein: 22 g, kylhydrat: 13 g og fedt: 30 g (en bolle vejer ca. 55 g og indeholder 234 kcal :))

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker sandwichbrød m. chiafrø