Glutenfri kerneboller m. hytteost
(Jeg starter i skole i morgen, så I får lige et billede af min madpakke ;))
Jeg kommer vidst til at gentage mig selv her på bloggen, men elsker altså nødder og kerner, elsker dog ikke den æggede smag LCHF, paleo og glutenfri brød tit har tilfælles, derfor er der også tilsat vand og hytteost til mine kerneboller istedet for 6 – 7 æg, som jeg ellers synes mange kommer i 🙂
Bollerne er perfekte til madpakken, og smager virkelig fantastisk hvis man er til et kernefyldt brød, som minder meget om rugbrød bare uden mel 🙂
Du skal bruge til en portion kerneboller:
ca. 13 stk
3 æg
50 g chiafrø (hvis du ikke lige har det, kan du bruge sesamfrø eller hørfrø istedet)
10 g husk
100 g solsikkerkerner
150 g græskarkerner
75 g hørfrø
1 tsk groft salt
25 g mandler
25 g valnødder
1 dl vand
150 g hytteost
1. Bland alle indredisener sammen, og lad dejen trække i 10 min
2. Form med en ske 12 – 13 boller på 2 bageplader beklædt med bagepapir
3. De bages i ovnen ved 180 grader(varmluft) i ca. 20 – 30 alt efter hvilket humør din ovn er i 😉
Næringsindhold pr. 100 g: 417 kcal, protein: 22 g, kylhydrat: 13 g og fedt: 30 g (en bolle vejer ca. 55 g og indeholder 234 kcal :))
Ingen kommentarer endnu