Brombærtærte :)

Lækker sandwichbrød m. chiafrø

image (13) Mhm , det her sandwichbrød er altså lækkert 🙂 Jeg har valgt at komme superfoodet chiafrø i,hvis du ikke har det kan hørfrø sagtens bruges 🙂

1 bradepande

50 g gær

5 dl vand

1 spsk groft salt

50 g chiafrø

200 g grahamsmel

280 g italiensk hvedemel (hvis du ikke har det kan du bruge durummel eller hvedemel)

250 g hvedemel

Pensling:

1 æg

Paprika, stødt chili,cayenne peber og groft salt

1. Opløs gæren i vandet

2. Kom de øvrige indgredienser i, og ælt dejen godt ca. 10 – 15 min (jeg kørte min på røremaskinen)

3. Lad dejen hæve 1 time

4. Hæld dejen ud i en dyb bradepande beklædt med bagepapir

5. Lad dejen hæve yderligere 1 time

6. Pensl dejen med et sammenpisket æg, og “pynt” m. paprika, cayenne peber, stødt chili og groft salt

7. Bag først brødet ved 275 grader i ca. 5 min, derefter skal der skrues ned på 200 grader i ca. 10 – 15, hold øje med det 🙂

Næringsindhold pr. 100 g : 202 kcal, protein: 6,2 g Kulhydrat: 39 g og fedt: 2 g

Der bliver ca. 18 firkantede sandwichbrød ud af portionen alt efter hvilken størrelse du skærer dem i 🙂

Her er et lille forslag hvad sandwichbrødet kan bruges til = hjemmelavet fastfood, ribbensandwich 🙂

image (14)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brombærtærte :)