Lækker sandwichbrød m. chiafrø
Mhm , det her sandwichbrød er altså lækkert 🙂 Jeg har valgt at komme superfoodet chiafrø i,hvis du ikke har det kan hørfrø sagtens bruges 🙂
1 bradepande
50 g gær
5 dl vand
1 spsk groft salt
50 g chiafrø
200 g grahamsmel
280 g italiensk hvedemel (hvis du ikke har det kan du bruge durummel eller hvedemel)
250 g hvedemel
Pensling:
1 æg
Paprika, stødt chili,cayenne peber og groft salt
1. Opløs gæren i vandet
2. Kom de øvrige indgredienser i, og ælt dejen godt ca. 10 – 15 min (jeg kørte min på røremaskinen)
3. Lad dejen hæve 1 time
4. Hæld dejen ud i en dyb bradepande beklædt med bagepapir
5. Lad dejen hæve yderligere 1 time
6. Pensl dejen med et sammenpisket æg, og “pynt” m. paprika, cayenne peber, stødt chili og groft salt
7. Bag først brødet ved 275 grader i ca. 5 min, derefter skal der skrues ned på 200 grader i ca. 10 – 15, hold øje med det 🙂
Næringsindhold pr. 100 g : 202 kcal, protein: 6,2 g Kulhydrat: 39 g og fedt: 2 g
Der bliver ca. 18 firkantede sandwichbrød ud af portionen alt efter hvilken størrelse du skærer dem i 🙂
Her er et lille forslag hvad sandwichbrødet kan bruges til = hjemmelavet fastfood, ribbensandwich 🙂
Ingen kommentarer endnu