Fastfood - søndag :)

Lækkert morgenbrød :)

Mhm, lækkert nybagt brød 🙂 Jeg er meget vild med at bage, og der findes virkelig ikke noget som nybagt brød, der lige er kommet ud af ovnen, og fylder lejligheden med dejlig duft 🙂

Opskriften blev egentlig lavet for et par uger siden, men har desværre ikke haft så meget tid til at få lagt den ind 🙂

Gulerods/havregryns kanter

12 – 14 stk (alt efter størrelse)

25 g gær

3,5 dl vand

1 dl skummet mælk

1 dl fraiche 9 % eller cheasys 5 %

1 dl skyr

1 tsk salt

40 g hørfrø

65 g solsikkekerner

100 g revne gulerødder

2 æg

200 g fuldkornshvedemel

140 g grahamsmel

570 g protein hvedemel eller almindelig hvedemel

Pynt:

Æg til pensling

Quinoa

 

1. Opløs gæren i vandet

2. Kom de øvrige ingredienser

3. Lad dejen hæve 1 time

4. Ælt dejen, og form den i to stor lange ruller, og skær dem ud i passende størrelser

5. Lad brødene efterhæve 30 min på bagepladen

6. Pensl med æg og pynt med quinoa eller en anden form for frø

7. Bages ved 180 grader (varmluft) i ca. 25 – 35 minutter (bank eventuelt under bunden for at være sikker på at brødet er bagt i midten)

Næringsindhold pr. 100 g, 237 kcal, Protein 9,5,  Kulhydrat 39,  Fedt 4,6

foto

 

Brødet blev i weekenden ristet og spist til morgenmad med frugt, gnavegrønt og prima donna ost 🙂

foto

 

Resten af dagen står på cykling, et træningspas med storebror 🙂 Aftensmaden står på rester fra igår, grov pizza med parmaskinke, friske tomater, ruccola og hjemmelavet pesto 🙂 (opskriften findes på bloggen under fastfood og aftensmad) 🙂

God mandag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastfood - søndag :)