Virkelig lækre pizzasnegle, lige til at komme i madpakken :)
Som opskriften lyder, har jeg bagt pizzasnegle som passer perfekt til madpakken, de er virkelig lækre, og jeg har prøvet at lave dem så kalorieindholdet ikke er alt for højt ved at bruge linessas mozarella fra Lidl, det er virkelig en lækker ost som indeholder en del mindre kalorier end andre former for light revet ost 🙂
Bloggen har været på standby lidt tid, og det beklager jeg. Jeg er startet i skole, og ikke nok med at det er mit sidste semester og jeg allerede skal til den første eksamen i starten af oktober, skal jeg samtidig søge en praktikplads, hvilket jeg egentlig troede var meget nemt, men der er tilsynladende ingen ejendomsmægler som lige står og mangler sådan en som mig, desværre 🙁
Men nu til opskriften, jeg fik ca. 32 stk. ud af portionen 🙂
Pizzasnegle m.gulerod
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk groft salt
500 g pizzamel (eller spelt/hvedemel)
100 g fuldkornsdurummel
130 g fint revet gulerod
Fyld:
375 g skive skåret kogt skinke (eller skinke i strimler, den skiveskåret har dog ca. 30 kcal mindre end den der er i strimler)
2 pk mozarella fra Lidl (linessa)
2 dåser tomatpure (280 g)
Oregano
1. Opløs gæren i vandet med salten
2. Riv gulerødderne fint
3. Bland de øvrige ingredienser med gæren og ælt dejen godt (min fik ca. 10 min på min kitchen aid)
4. Lad dejen hæve 1 time
5. Del dejen i tre lige store dele
6. Rul dejen ud, ikke for tynd, hvis du vil have store snegle
7. Smør dejen med tomatpure og fordel derefter osten (osten er revet på den grove side af rivejernet) og skinken (skinken er skåret i små tern/strimler)
8. Rul dejen sammen, og skær 32 lige store stykker
9. Lad dem efterhæve til dobbelt størrelse, ca. 1 time
10. Bages ved 180 grader i ca. 15 – 25 min, alt efter hvilken ovn du har, hold godt øje med dem, så de ikke får for meget og bliver tørre.
Næringsindhold pr. 100 g: 198 kcal, protein: 10 g, kulhydrat: 30 g og fedt: 2,9
Ingen kommentarer endnu