Pølsehorn m. økopølser :)

Proteincupcakes m. dadelkaramelfrosting :)

 

image1

De her er lækre, virkelig lækre 😉

Jeg har fået inspiration til opskriften inde på www. annesgladekoekken.wordpress.com , hun laver masser af lækre opskrifter med protein 🙂

Dadelkaramellen har jeg også fundet på nettet, dog vil jeg næste gang ændre kokosmælken til varmt vand, da jeg ikke bryder mig særlig meget om kokossmagen i massen 🙂

 

Proteincupcakes m. karamel

10 stk

75 g stracciatella proteinpulver fra bodylab

3,5 dl havregryn

2,5 dl minimælk

1 banan

1 æg

1,5 tsk. bagepulver

25 g fedtfattig kakaopulver fra urtekram

1 spsk. flydende sødemiddel

Frosting:

100 g dadler

0,5 dl kokosmælk

lidt salt

1 tsk vaniljeessens

1. Blend havregryn til mel

 

2. Bland proteinpulver med havregryn og mælk

 

3. Blend bananen med ægget

4. Bland de øvrige ingredienser sammen

5. Fordel massen i 10 muffins forme

6. Bag kagerne ved 180 grader i ca. 20 – 25 min (hold øje med dem, da ovne er forskellige, og kagerne nødigskulle blive tørre 😉 )

7. Blend dadlerne med kokosmælk, salt og vanilje

8. Pynt kagerne med karamellen og evt. lidt hakket chokolade og granatæble kerner 🙂

Næringsindhold pr. 100 g: 190 kcal, protein: 11 g, kulhydrat: 26 g og fedt: 4,5 g

Værsgo og spis 😉

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølsehorn m. økopølser :)