Proteincupcakes m. dadelkaramelfrosting :)
De her er lækre, virkelig lækre 😉
Jeg har fået inspiration til opskriften inde på www. annesgladekoekken.wordpress.com , hun laver masser af lækre opskrifter med protein 🙂
Dadelkaramellen har jeg også fundet på nettet, dog vil jeg næste gang ændre kokosmælken til varmt vand, da jeg ikke bryder mig særlig meget om kokossmagen i massen 🙂
Proteincupcakes m. karamel
10 stk
75 g stracciatella proteinpulver fra bodylab
3,5 dl havregryn
2,5 dl minimælk
1 banan
1 æg
1,5 tsk. bagepulver
25 g fedtfattig kakaopulver fra urtekram
1 spsk. flydende sødemiddel
Frosting:
100 g dadler
0,5 dl kokosmælk
lidt salt
1 tsk vaniljeessens
1. Blend havregryn til mel
2. Bland proteinpulver med havregryn og mælk
3. Blend bananen med ægget
4. Bland de øvrige ingredienser sammen
5. Fordel massen i 10 muffins forme
6. Bag kagerne ved 180 grader i ca. 20 – 25 min (hold øje med dem, da ovne er forskellige, og kagerne nødigskulle blive tørre 😉 )
7. Blend dadlerne med kokosmælk, salt og vanilje
8. Pynt kagerne med karamellen og evt. lidt hakket chokolade og granatæble kerner 🙂
Næringsindhold pr. 100 g: 190 kcal, protein: 11 g, kulhydrat: 26 g og fedt: 4,5 g
Værsgo og spis 😉
Ingen kommentarer endnu