Grissini m. parmesan ost og speltmel :)

Grissini m. spinat

image

Endnu en lækker opskrift på grissini 🙂

Jeg elsker grissini med en god dip til, gerne en pikantostdip fra buko, det er virkelig en lækker weekend snack, eller et lækkert tilbehør til tapas 🙂

Grissini m. spinat

ca. 30 – 50 stk alt efter størrelse

25 g gær

100 g frossen spinat

1 tsk groft salt

3 dl vand

200 g fuldkornsspeltmel

300 g speltmel

1. Optø spinaten, enten ved at tage den op i god tid, eller ved at komme spinaten i en gryde og varm det op

2. Opløs gæren i vandet med salt

3. Kom de resterende ingredienser i

4. Lad dejen hæve i 30 min

5. Tril/rul til stænger

6. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 10 – 15 alt efter størrelse og ovn

Næringsindhold pr. 100 g: 289 kcal, protein: 10 g, kulhydrat: 55, fedt: 2,6 g

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grissini m. parmesan ost og speltmel :)