Grissini m. spinat
Endnu en lækker opskrift på grissini 🙂
Jeg elsker grissini med en god dip til, gerne en pikantostdip fra buko, det er virkelig en lækker weekend snack, eller et lækkert tilbehør til tapas 🙂
Grissini m. spinat
ca. 30 – 50 stk alt efter størrelse
25 g gær
100 g frossen spinat
1 tsk groft salt
3 dl vand
200 g fuldkornsspeltmel
300 g speltmel
1. Optø spinaten, enten ved at tage den op i god tid, eller ved at komme spinaten i en gryde og varm det op
2. Opløs gæren i vandet med salt
3. Kom de resterende ingredienser i
4. Lad dejen hæve i 30 min
5. Tril/rul til stænger
6. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 10 – 15 alt efter størrelse og ovn
Næringsindhold pr. 100 g: 289 kcal, protein: 10 g, kulhydrat: 55, fedt: 2,6 g
Ingen kommentarer endnu