Sukkerfri fragilite med hindbærskyrcreme og banancreme :)

Hjemmelavet granola :)

image (3)

Hjemmelavet granola sødet med banan. Jeg har ladet mig inspirer af bogen MK bootcamp som har en god opskrift på dette 🙂

1 stor portion (ca. en bradepande)

Sovs:

2 bananer

75 g dadler

65 g mandler

55 g hasselnødder

1 håndfuld sesamfrø

70 g hørfrø

60 g rosiner

45 g solsikkekerner

30 g havregryn

1 tsk kanel

1.Blend banan og dadler til en ensartet masse

2. Bland de øvrige ingredienser med “sovsen”

3. Spred granolaen ud på en bradepande med bagepapir

4. Bag granolaen ved 180 grader (varmluft) i ca. 20 – 25 min, rør løbende rundt i granolaen. (hold godt øje med det hele tiden, så det ikke brænder på)

Næringsindhold pr. 100 g: 362 kcal, protein: 11 g, kulhydrat: 38 g og fedt: 20 g

 

 

 

2

  • wonderwomanwannabe

    Det ser bare lækkert ud! Der er ikke noget bedre end bruge lidt ekstra tid på noget og så have sådan en lækker treat på en grå hverdagsmorgen, rigtig go ide! 😀

    Anna – thewonderwomanwannabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene G. Jørgensen

      Det er virkelig en god ide selv at lave ens mysli/Granola så man kan holde styr på hvad der kommes i , og selv styre hvilken slags form for sødestof man vil bruge

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri fragilite med hindbærskyrcreme og banancreme :)