Spinatboller med hytteost :)

Lækker müsli og hjemmelavet müslibars :)

Mit første forsøg med en lækker müsli blev virkelig vellykket, og hold da op hvor synes jeg det er lækkert at jeg fuldstændig selv kan styre indholdet, og ved hvad müslien indeholder 🙂

Mine müslibars blev inspirereret af bloggen “www.Valdemarsro.dk”, som virkelig er en lækker blog med masser af lækker mad og virkelig flotte billeder 🙂 (tjek den ud 😉 )

Opskriften på müsli kommer her 🙂

Et glas mysli

50 g solsikkekerner

80 g havregryn

40 g hasselnødder

35 g hørfrø

45 g akaciehonning (ca. 3 spsk)

40 g rosiner

1. Hak hasselnødderne groft og bland dem med solsikkerkerner, hørfrø og havregryn

2. Kom blandingen på en varm pande, og steg dem let gyldne

3. Kom honningen op til blandingen, og lad müslien blive let klistret

4. Panden tages af varmen, og rosinerne blandes i

5. Lad müslien køle af, og kom den i et tætlukket glas/eller bøtte

Næringsindhold pr. 100 g: kcal: 445, protein: 14,1 g, kulhydrat: 51,3 og fedt: 21 g

foto (1)

 

Müslibars

ca. 100 – 150 g af den hjemmelavet mysli

1/2 dåse kondenseret mælk

1. Kom mælken i en gryde (i ca. 5 min)

2. Kom müslien i gryden, og bland det sammen

3. Müsliblandingen kommes i en lille bageform

4. Bages i ovnen ved 125 grader (varmluft) i ca. 60 min

5. Blandingen køles af, og skæres passende størrelser

6. Kan kommes i bagepapir eller madpapir (portions størrelser lige til at tage med på farten)

7. Mine bars blev opbevaret på køl i et par uger

image (2)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatboller med hytteost :)