Kanelknækbrød/chips

Langt om længe !

 

Så fik jeg endelig tid til at komme med et nyt blog indlæg.

 

Jaa, jeg har haft voldsomt travlt (eller det synes jeg da hvertfald selv).

– Jeg har været et smut på Hawaii, som virkelig var lækkert og tiltrængt 🙂 Jeg trængte til ferie, og nød det i fulde drag. Det var dejligt at se kæresten igen (nu er han heldigvis hjemme igen). Jeg oplevede en helt masse, det er nærmest et blog indlæg for sig selv… Lækker mad, som jeg jo går så meget op i, fik jeg ikke rigtig derovre, sundhed var ikke i højsædet og løbeplanen blev heller ikke fuldt helt som planlagt, men derfor fik jeg nu stadig dyrket en masse motion, mange kilometer i benene blev det til, og mange is blev der spist 😉

– Løbeplanen gik det som sagt ikke så godt med, fik løbet 3 – 4 gange derovre, men hold da op hvor var det varmt, nærmest ulideligt at løbe i, så der var svaret på hvorfor løbetræningen ikke gik som planlagt, alligevel vil jeg ikke give slip på min lille udfordring og skal derfor stadig løbe Nykredit invest Aarhus City halvmarathon i morgen, og jeg er spændt, meget SPÆNDT ! Min mave og ben har det lidt ligesom de skal til eksamen, derfor blev de også ekstra forkælet i dag med fodbad 🙂 Jeg regner med at min tid bliver ca. 2 timer, det er ikke en super tid, meen lige nu gælder det for mig om at gennemføre og få en kanon oplevelse ud af det, hvis jeg bliver bidt af det, kan jeg begynde at arbejde med farten 🙂

Jeg var ude at gå en LANG tur igår i slippers (ja, jeg havde en flot rød kjole på og skoene skulle selvfølgelig passe til) så som min mor var så sød at sige, tænkte jeg ikke med hovedet.. Jeg har sår på begge fødder, og vabler under, så det er ikke den bedste start på mit første halvmarathon, derfor har jeg forberedt mig mentalt i dag, og gjort tøjet og skoene klar til i morgen 🙂

– I den her uge har jeg også været til eksamen, i Virksomhedsøkonomi. Igen har jeg ikke været helt vaks til at få læst, og kom faktisk op i et emne jeg ikke lige synes jeg havde den største viden indenfor, meen alligevel blev det til et stort 10 tal. Jeg er endnu mere klar til i morgen, fordi eksamen har vist at man kan altså hvad man vil, og i morgen skal jeg så lige bevise for mig selv og en milliard mennesker at jeg også kan løbe et halvmarathon 😉

Efter jeg er kommet hjem har jeg lavet en masser lækre opskrifter på sund og lækker mad, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer søde læsere 🙂

– Jeg har idag lavet en lækker kartoffelsalat med en del flere proteiner end den klassiske med mayonaise 😉 Den får I opskriften på, sammen med en opskrift på mysli, det er første gang jeg kaster mig ud i sådan et projekt, men det gik godt 🙂 Glæder mig allerede til morgenmaden i morgen som består af frugt og skyr med mysli, så depoterne er klar til den lange løbetur 🙂

– Har masser af opskrifter i ærmet, og I får lige en forsmag i billeder. Jeg skal nok se om jeg ikke kan få blogget noget mere, man bliver jo bidt af det 😉

God lørdag aften til jer 🙂

 

Quinoadeller med feta og græskarkerner

Ny mappe1

 

 

Frugtsalat og smoothie              Lækker salat                     Protein drømmekage muffins

 

Ny mappe2

 

Knækbrød med sojaprotein pulver

Ny mappe

 

Kartoffelsalat med hytteost

450 g Kogte kartofler (gerne nye danske)

165 g Skyr

100 g Fraiche 9 %

125 g Cheasy hyttesost 1,5 %

100 g Radiser

Salt

Peber

Karry

 

Pynt:

Lidt cherry tomater og radiser

– Kog kartoflerne og lad dem køle af. Sker dem i den ønskede størrelse, mine blev skåret i grove tern. Bland de våde ingredienser sammen og smag til med salt, peber og karry.

– Skære radiserne i tern. Bland radiser og kartoflerne med skyr blandingen og pynt med tomater og radiser.

Næringsindhold pr. 100 g. 72 Kcal  4,6 g protein  10 g kulhuldrat  1,2 g fedt

Blog5

 

Mysli

50 g solsikkerkerner

80 g grovvalsede havregryn

40 g hasselnødder

35 g hørfrø

3 spsk akaciehonning

40 g rosiner

– Hak hasselnødderne kom dem på en varm pande med solsikkerkerner, havregryn og hørfrø. Når de er blevet let gyldne og er begyndt at “poppe” på panden kommes honning op til blandingen. Rør rundt i blandingen, og lad det sætte sig på panden i ca. 4 – 5 minutter. Kom blandingen i en skål, og lad dem køle af. Rosinerne blandes i, og myslien er klar til at komme i en tætlukket bøtte 🙂

Næringsindhold pr. 100 g. 445 kcal, 14,1 g protein, 51,3 g kulhydrat, 21 g fedt

Blog6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelknækbrød/chips