Bagels med parmesanost og soltørret tomater

Kanelknækbrød/chips

Blog3

Efter lidt søgen på nettet har jeg fundet frem til en nem og lækker opskrift på kanelknækbrød, jeg har dog lavet lidt om i den 🙂

Jeg kan virkelig godt lide kanelknækbrødet fra WASA, det stiller lige den søde tand og kan sagtens gå istedet for kage 🙂 men synes måske de 20 – 25 kr man betaler for en enkelt pakke er lidt dyrt, så derfor valgte jeg at prøve at bage nogen selv 🙂

Igår var jeg så på venindedate på baresso, og overlevede besøget uden at købe kage, det er rimelig stort, især fordi jeg sidst spiste to, da jeg var dernede 😉 Jeg fik en hindbær smoothea og deres græske yoghurt med tranebær. Jeg havde selv medbragt et par stykker kanelknækbrød og et æble skåret i både, hvilket nok egentlig ikke er tilladt, meen det gik 😉 Jeg havde ikke på noget tidspunkt lyst til kage, så synes virkelig det var et godt lille påfund 🙂

I får opskriften her 🙂

Kanelknækbrød

ca. 16 stk

85 g hvedemel (næste agng tror jeg at jeg vil udskifte halvdelen af hvedemelet med kværnet havregryn)

55 g rugmel

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

lidt salt (knivspids ca.)

75 g varmt vand

Bland alle ingredienser undtagen det varme vand sammen 🙂 kom det varme vand i, og form dejen med hænderne.

Rul dejen på bagepapir og skær knækbrødet i de ønskede stykker. (jeg valgte at lave sunde knækbrød) Dejen skal rulles tyndt ud, tror dog godt man med fordel  kan rulle dejen lidt mindre ud end jeg gjorde, knækbrødene blev nærmere til tynde chips 🙂

Jeg penslede knækbrødene med vand og kom en topping af sukker og kanel på.

1 spsk sukker

1 1/2 tsk kanel

Knækbrødene bages ved 180 grader (varmluft) i ca. 15 – 20 min, indtil de er sprøde . De bliver mere sprøde af at køle af 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagels med parmesanost og soltørret tomater