Cæsarsalat :)

Sukkerfri fragilite med hindbærskyrcreme og banancreme :)

image (2)Her kommer opskriften på en lækker fragilite uden sukker. Den er ikke ligeså sprød som en almindelig med sukker, men derfor smager den super godt. Den skal gerne spises lige når den er pyntet, ellers bliver bundene lidt bløde i det.

Fragilite

ca. 4 pers

2 bunde:

50 g mandler

25 g perfekt fit

1 tsk honning

2 æggehvider

Hindbærskyrcreme:

150 g skyr

100 g frosne hindbær

1 tsk honning

Banancreme:

1/2 banan

ca. 15 g dr. oetker kagecreme pulver

ca. 60 g minimælk

1. Pisk æggehviderne stive

2. Hak mandlerne i en minihakker og bland dem med honning og perfekt fit

3. Bland forsigtigt mandelblandingen med æggehviderne

4. Fordel dejen på en bageplade i den form og størrelse du ønsker (mine blev runde)

5. Bag bundene ved 200 grader (varmluft) i ca. 3 min, og skru ovnen ned på 100 grader og bag bundene færdige i ca. 35 – 40 min, bundene skal være gyldne, ikke brændte.

6. Lad bundene køle af

7. Bland skyr, hindbær og honning

8. Pisk kagecremepulveret og minimælken (stil det på køl i ca. 30 min)

9. Mos bananen fint, og bland den med kagecreme blandingen

10. Pynt kagen med et lag banancreme+ en appelsin skåret i skiver og en håndfuld hindbær, 1 bund og et lag hindbærskyrcreme. Pynt med 10 g 70% mørk chokolade, granatæble, 1 kiwi, vindruer og lidt hindbær.

Næringsindhold pr. 100 g: 116 kcal, protein: 6,1 g, kulhydrat:  13 g og fedt: 4 g

God søndag til jer søde læsere, og rigtig god håndboldkamp 🙂

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cæsarsalat :)