Kanelsnegle med abrikosgrød :)
Da jeg jo får en del ondt i maven ved at spise æbler(selvom jeg ELSKER æbler) måtte jeg finde en anden ingrediens at komme i mine kanelsnegle, hvilket blev abrikosgrød som også gav et super lækkert resultat 🙂
(sneglene vinder ikke på deres udseende, det ved jeg godt, men er virkelig dårlig til at få dem rullet flotte ;))
Kanelsnegle
ca. 25 stk
25 g gær
2 dl vand
1 æg
60 g skyr
85 g perfekt fit
1/2 tsk kardemomme
30 g proteinpulver,jeg brugte den med hasselnød fra fitness guru
165 g fuldkornsspeltmel
400 g speltmel
Fyld:
500 g abrikosgrød
50 g brun farin
3 – 4 tsk kanel
1. Opløs gæren i vandet
2. Kom de restende ingredienser i, og ælt dejen godt
3. Lad dejen hæve i ca. 30 min
4. Del dejen i to og rul dem ud på et mel dækket bord
5. Kom fyldet på, og rul de to deje til to pølser
6. Skær passende stykker, og lad stykkerne efterhæve i ca. 30 min
7. Sneglene bages ved 180 grader i ca. 20 – 25 min alt efter hvordan din ovn varmer
Næringsindhold pr. 100 g : 290 kcal, protein: 10 g, kuldhydrat: 53 g, fedt: 2,6 g
Bon appetit og god håndbold tirsdag aften 🙂
Ingen kommentarer endnu