Grissini m. spinat

Kanelsnegle med abrikosgrød :)

 

image

Da jeg jo får en del ondt i maven ved at spise æbler(selvom jeg ELSKER æbler) måtte jeg finde en anden ingrediens at komme i mine kanelsnegle, hvilket blev abrikosgrød som også gav et super lækkert resultat 🙂

(sneglene vinder ikke på deres udseende, det ved jeg godt, men er virkelig dårlig til at få dem rullet flotte ;))

Kanelsnegle

ca. 25 stk

25 g gær

2 dl vand

1 æg

60 g skyr

85 g perfekt fit

1/2 tsk kardemomme

30 g proteinpulver,jeg brugte den med hasselnød fra fitness guru

165 g fuldkornsspeltmel

400 g speltmel

Fyld:

500 g abrikosgrød

50 g brun farin

3 – 4 tsk kanel

1. Opløs gæren i vandet

2. Kom de restende ingredienser i, og ælt dejen godt

3. Lad dejen hæve i ca. 30 min

4. Del dejen i to  og rul dem ud på et mel dækket bord

5. Kom fyldet på, og rul de to deje til to pølser

6. Skær passende stykker, og lad stykkerne efterhæve i ca. 30  min

7. Sneglene bages ved 180 grader i ca. 20 – 25 min alt efter hvordan din ovn varmer

Næringsindhold pr. 100 g : 290 kcal, protein: 10 g, kuldhydrat: 53 g, fedt: 2,6 g

Bon appetit og god håndbold tirsdag aften 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grissini m. spinat