Sund cheesecakemuffins m. brombær :)
Denne opskrift har jeg tyvstjålet fra foodiesnfashion.blogspot.dk også har jeg justret lidt i opskriften så den passer til mig, uden alt for meget sukker og mel 🙂
Cheesecakemuffins m. brombær
ca. 11 – 12 stk
250 g ricotta (ricotta kan købes i kvickly, føtex ovs.)
3 æggehvider
1 æg
50 g perfekt fit
25 g mandler
45 g havregryn
1 tsk vaniljesukker eller ren vanilje fra urtekram
1,5 tsk bagepulver
210 g frosne brombær
1. Hak/blend havregryn og mandler til fint mel
2. Bland havregryn, mandler og bagepulver sammen
3. Bland ricotta med vaniljesukker, æg og æggehvider
4. Bland melblandingen ned til ricotta blandingen
5. Kom 2 -3 brombær i hver sin muffinsform (jeg har brugt silikone, da kagerne slipper let) og hæld ca. 2 spsk dej henover, og pynt med lidt brombær igen
6. Bag muffinsene ved 180 grader i ca. 20 – 25 min
Næringsindhold pr. 100 g: 167 kcal (en muffins vejer ca. 65 g, så der er lidt over 100 kcal i en muffins), protein: 8 g, kulhydrat: 13,1 g og fedt : 7,9 g
Ej, cheesecake er min absolutte yndlingskage, men jeg har ikke fået det siden jeg var i New York for 2 år siden. Din opskrifter kommer som kaldet, jeg troede det var umuligt at lave en sund udgave 😀
Nu spiser jeg efter en kostplan, men de her muffins skal helt sikkert prøves i weekenden 😀 Tak for tippet 🙂
Anna – thewonderwomanwannabe.blogspot.com