Efterårsboller m. kartoffel, gulerod og rødbede :)

Grov pitabrød

Super nem opskrift på grov pitabrød 🙂

Jeg har fundet lidt inspiration rundt på nettet, fordi det virkelig har været en gåde for mig hvordan man laver pitabrød hule,men de her blev både hule og lækre. De kan laves på 6 minutter efter hævningen, så hurtigt aftensmad eller frokost hvis dejen bare er lavet i forvejen 🙂

Grov pitabrød

10 stk.

25 g gær

3 dl vand

1 1/2 tsk groft salt

150 g grahamsmel

275 g protein hvedemel

1. Opløs gæren i vandet sammen med saltet

2. Bland melet i, og ælt dejen godt

3.Lad dejen hæve i 1 time

4. Efter dejen har hævet, tænder du ovnen på 275 grader (varmluft) og lader den blive varm

5. Del dejen i 10 stykker og form dem til boller

6. Rul dejklumperne ud, tyndere end du lige tror, men stadig så du kan få dem fra bordpladen

7. Bag 3 – 4 pitabrød af gangen. De skal bages 3 min på hver side. Når de første 3 min er gået vender du pitabrødene og giver dem 3 min på den anden side

8. Fortsæt på samme måde, til alle pitabrødene er bagt

9. Lad pitabrødene køle på en rist

Næringsindhold pr. 100 g (et bagt pitabrød vejer ca. 65 g)

212 kcal, protein: 7,3 g , kulhydrat: 45, fedt: 0,98 g

image (3) image (4) Pitabrød grov

 

2

  • 2.TH

    Hvor ser de lækre ud! Dem må jeg helt sikkert prøve!
    /2th.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene G. Jørgensen

      De er super lækre , og virkelig nemme at lave , det er hvertfald ikke sidste gang de bliver lavet herhjemme

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsboller m. kartoffel, gulerod og rødbede :)