Glutenfri bagels

Glutenfri gulerodsknækbrød m. parmesanost

image

Hurtig og lækker opskrift på glutenfrie knækbrød som smager fantastisk med eller uden pålæg 🙂 Jeg har nydt et par stykker idag med en lækker guacamole og en stor håndfuld gulerodsstænger, lækkert, nemt og sundt 🙂

Gulerodsknækbrød

ca. 1 1/2 plade

115 g mandler

65 g hørfrø

135 g reven gulerod

50 g frisk revet parmesan

1 æg

1 dl vand

1 lille tsk fint salt

1. Hak mandler og hørfrø i en blender eller minhakker

2. Riv gulerødder og parmesanost

3. Kom de restende indgredienser i blender, og blend til en ensformet masse

4. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, det kan godt tage lidt tid at få glattet massen ens ud(der bliver til ca. 1 1/2 bageplade)

5. Bag knækbrødene i ovnen ved 200 grader varmluft i 10 min, tag krækbrødene ud, og skær dem til

6. Skru ovnen ned på 180 grader og bag knækbrødene til de er færdige (tiden har jeg ikke helt styr på, da massen ikke var lige ens overalt og ikke skulle have lige lang tid, men hold øje med dem, og tag dem fra hvis de bliver sorte i kanten) Du kan med fordel efter de er færdige bagte varme dem igen, hvis de ikke er blevet sprøde over det hele.

Næringsindhold pr. 100 g: Kcal: 239, protein: 13 g, kulhydrat: 13 og fedt: 16 g

 

2

  • Ej, hvor ser de bare lækre ud! Sikke en go idé at putte ost i for at give mere smag 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene G. Jørgensen

      Jeg er en lille sucker for parmesanost Anna,hvilket bare gør alting meget bedre 🙂 Knækbrødene giver en lækker smag med parmesan i, og som du selv skriver er osten med til at give mere smag til brødene, hvilket bare gør dem endnu mere lækre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri bagels