Koldskål :)
Mhm, koldskål er altså en sommerlig ret som virkelig er lækker ligemeget om den serveres som aftensmad, dessert eller et lille mellemmåltid 🙂 Det er sådan en ret den er super frisk og mætter på samme tid 🙂
Jeg har lavet en udgave uden “sukker”. Jeg skriver sukker med anførselstegn, da jeg ikke er klar over om der ikke er sneget sig en lille smule sukker i cheasys vanilje yoghurt 🙂
Den er super lækker, og nem at lave 🙂
Koldskåld
ca. 6 -8 personer
1 ltr kærnemælk
1 ltr vaniljeyoghurt fra cheasy
4 æggeblommer (jeg brugte blommen fra øko æg, hvis du ikke føler dig tryg med det, så brug pasteuriseret)
Saften fra 1/2 citron
Få dråber sødemiddel
1. Pisk blommerne luftige
2. Pisk de restende ingredienser i, og smag til med sødemiddel 🙂
Den bliver ikke dårligere af at trække lidt, så du kan med fordel lave den anden før 🙂
Næringsindhold pr. 100 g; 49 kcal, protein: 4,1 g , kulhydrat: 4,8 g og fedt: 1,3 g
Ingen kommentarer endnu