Lille lækker eftermiddags snack :) (også er den “sund”)
Her kommer en nem opskrift på en lækker eftermiddags/aftens snack til lakridselskere 🙂
Lakridsmarcipanen jeg har brugt i opskriften er købt færdig fra odense marcipan, men den kan sikkert også laves selv 🙂
Fyldte dadler med lakridsmarcipan
6 stk
6 stk dadler
6 små klumper marcipan (ca. 1 g pr. stk. eller til dadlen er fyldt ud)
Mørk chokolade til overtræk
Gojibær til pynt
1. Åbn dadlerne og fyld dem med marcipan
2. Smelt den mørke chokolade og overtræk dadlerne
3. Pynt med gojibær
4. Kom dadlerne på frost(hvis du ikke kan vente på at chokoladen størkner i køleren) ellers kan de sagtens stilles på køl, men det tager længere tid for chokoladen at størkne.
Fyldte dadler m. Lakrids marcipan
Pr. 100 g
|
361 kcal |
Protein
|
4,3 g |
Kulhydrat
|
68,9 g |
Fedt
|
8,2 g |
En fyldt dadel vejer ca. 10 g 🙂
Jeg brugte en mørk chokolade med chili, hvilket virkelig passede godt med lakridssmagen 🙂
Ingen kommentarer endnu