Hjemmelavet påskeæg

Mellemmåltider / frokost ideer :)

Long time no see !

Har arbejdet en del den sidste uges tid, så derfor har der været meget stille på bloggen, men nu er jeg klar igen 🙂

Jeg er blevet opfordret til at skrive lidt om hvad jeg spiser til frokost, og hvad jeg spiser til mellemmåltider.

Jeg smider lige en masse billeder ind på bloggen, også vil der løbende komme opskrifter på de forskellige ting 🙂

I skal være meget velkommen til at skrive, hvis der er en opskrift I vil have her og nu, og ikke kan vente på at opskrifterne kommer på bloggen 😉

Lige nu spiser jeg egentlig ikke så varieret, men meget frugt, grøntsager, skyr og hjemmebag (sandwichbrød, grove pizzasnegler, hytteost muffins mm.).

Jeg er meget fan af banan for tiden. Banan holder mig mæt i lang, selvom der kun er 1,3 g protein pr. 100 g, men det er jo forskelligt fra person til person hvor meget mad vi har brug for, så for mit vedkommende lige nu består mellemmåltiderne af en banan eller gulerødder. Hvis jeg er inde i en god trænings periode spiser jeg som regel skyr m. lidt frugt og en tsk agavesirup eller grøntssagsstænger m. guacamole.

I dag får I opskriften på min guacamole, som jeg selv er meget vild med, og den mætter en del, da den er lavet på hytteost 🙂 Jeg bruger linessa hytteosten fra Lidl, hvor der er tilsat lidt yoghurt.

Guacamole:

Avocado 2 stk

Hytteost 100 g

Cheasy fraiche 5 % 100 g

Hvidløg 1 – 2 fed (smag til)

Citron eller limesaft (smag til)

Salt (smag til)

Alle ingredienser blendes sammen, og vola du har en lækker guacamole, som nemt kan være et super lækkert mellemmåltid eller bruges til lørdagshyggen med grøntsagsstænger(agurk, tomat, gulerødder, blomkål, bladselleri eller hvad man nu lige har lyst til)

En anden lækker snack jeg har fået øjnene op for er rugbrødsstænger, de er virkelig lækre og sprøde.

Rugbrødsstænger:

Rugbrød

Salt

Oliven olie

evt. hvidløg eller anden krydderi

Rugbrødet skæres i stænger og pensles med oliven olie. De kommes på en bageplade. Jeg krydrede dem med salt, men da jeg den anden dag lavede rugbrødscroutoner til min salat kom jeg også hvidløg på, hvilket virkelig smagte godt 🙂

De kommes i ovnen i ca. 15 – 20 ved 200 grader, tag dem ud når de er sprøde (de bliver mere sprøde efter de er kølet af)

Håber at I kan bruge opskrifterne og får lidt inspiration til en lækker snack eller frokost 🙂

 

Valnødde/rosinboller m. grønt og guacamoleIMG_1897 Rugbrødsstænger IMG_1881 Bananpandekager m. agavesirup, æblebåde og valnødder IMG_1551 Skyr m. appelsin, frysetørret hindbær og frysetørret blåbær IMG_1826

Rugbrødssandwich med kylling og hjemmelavet karrydressing IMG_1045

Knækbrød IMG_1374

Hytteostpandekager m. jordbær, pære og agavesirup IMG_1651

Hytteostmuffins m. rødløg, broccoli og skinke, med gulerodsstænger og guacamoleIMG_1924

Vafler uden mel m. ananas, pære og valnødderIMG_1648

Bananis lavet på sukrin og chokoladestykker pyntet med blåbær IMG_1717

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet påskeæg