Mellemmåltider / frokost ideer :)
Long time no see !
Har arbejdet en del den sidste uges tid, så derfor har der været meget stille på bloggen, men nu er jeg klar igen 🙂
Jeg er blevet opfordret til at skrive lidt om hvad jeg spiser til frokost, og hvad jeg spiser til mellemmåltider.
Jeg smider lige en masse billeder ind på bloggen, også vil der løbende komme opskrifter på de forskellige ting 🙂
I skal være meget velkommen til at skrive, hvis der er en opskrift I vil have her og nu, og ikke kan vente på at opskrifterne kommer på bloggen 😉
Lige nu spiser jeg egentlig ikke så varieret, men meget frugt, grøntsager, skyr og hjemmebag (sandwichbrød, grove pizzasnegler, hytteost muffins mm.).
Jeg er meget fan af banan for tiden. Banan holder mig mæt i lang, selvom der kun er 1,3 g protein pr. 100 g, men det er jo forskelligt fra person til person hvor meget mad vi har brug for, så for mit vedkommende lige nu består mellemmåltiderne af en banan eller gulerødder. Hvis jeg er inde i en god trænings periode spiser jeg som regel skyr m. lidt frugt og en tsk agavesirup eller grøntssagsstænger m. guacamole.
I dag får I opskriften på min guacamole, som jeg selv er meget vild med, og den mætter en del, da den er lavet på hytteost 🙂 Jeg bruger linessa hytteosten fra Lidl, hvor der er tilsat lidt yoghurt.
Guacamole:
Avocado 2 stk
Hytteost 100 g
Cheasy fraiche 5 % 100 g
Hvidløg 1 – 2 fed (smag til)
Citron eller limesaft (smag til)
Salt (smag til)
Alle ingredienser blendes sammen, og vola du har en lækker guacamole, som nemt kan være et super lækkert mellemmåltid eller bruges til lørdagshyggen med grøntsagsstænger(agurk, tomat, gulerødder, blomkål, bladselleri eller hvad man nu lige har lyst til)
En anden lækker snack jeg har fået øjnene op for er rugbrødsstænger, de er virkelig lækre og sprøde.
Rugbrødsstænger:
Rugbrød
Salt
Oliven olie
evt. hvidløg eller anden krydderi
Rugbrødet skæres i stænger og pensles med oliven olie. De kommes på en bageplade. Jeg krydrede dem med salt, men da jeg den anden dag lavede rugbrødscroutoner til min salat kom jeg også hvidløg på, hvilket virkelig smagte godt 🙂
De kommes i ovnen i ca. 15 – 20 ved 200 grader, tag dem ud når de er sprøde (de bliver mere sprøde efter de er kølet af)
Håber at I kan bruge opskrifterne og får lidt inspiration til en lækker snack eller frokost 🙂
Valnødde/rosinboller m. grønt og guacamole Rugbrødsstænger Bananpandekager m. agavesirup, æblebåde og valnødder Skyr m. appelsin, frysetørret hindbær og frysetørret blåbær
Rugbrødssandwich med kylling og hjemmelavet karrydressing
Hytteostpandekager m. jordbær, pære og agavesirup
Hytteostmuffins m. rødløg, broccoli og skinke, med gulerodsstænger og guacamole
Vafler uden mel m. ananas, pære og valnødder
Bananis lavet på sukrin og chokoladestykker pyntet med blåbær
Ingen kommentarer endnu