Madpakkeideer vol. 2 (pikantbrud m. gulerod og skinke) :)

Sæson skifte = hjemlig hygge og lækre supper :)

Så er jeg tilbage igen, kunne igår konstatere at det er 12 dage siden mit sidste indlæg, det er altså alt for lang tid, men der har været så meget at se til med både skolestart og arbejde så tiden til at blogge har ikke været der  🙁

September er en måned som både kan byde på høj solskin og gråvejr. Gråvejret har indtil videre præget de første par dage i måneden, desværre ! Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget,gråvejr er nemlig perfekt vejr til suppe 🙂

Igår efter en dag med skole fra 8 – 11.30, efterfulgt af et par timers afslapning, 10 min opvarmningsløb, 1 times spinning også ellers bare hjem og lave aftensmad. Mad skal være nemt på sådan en dag, så det blev til karrysuppe med suppehorn, kylling og rugbrødscrunch.

Suppen blev lavet over to gange. Jeg er ikke så vild med alt for mange hele grøntsager i suppen(skyldes at jeg lidt for mange gange har været på kålkuren, hvor suppen er fyldt med hele grøntsager, hvilket bare frembringer dårlige minder fra den forfærdelige slankekur), derfor blev den først kogt ind og kølet af inden den blev blendet.

Karrysuppe

ca. 2 pers

1.

120 g løg (ca. 2 løg)

145 g gulerod

145 g kartoffel

 

2 – 3 spsk karry

3 dl vand

1 grøntsags bouillon (hønse bouillon kan også bruges)

1 tsk oliven olie

salt efter smag

2.

1 dl vand

1 dåse kokosmælk (her brugte jeg en light udgave)

Saft fra 1/2 lime

1 grøntsags bouillon

1. Skær gulerødder, løg og kartofler i tern

2. Brænd karryen af i olien sammen med løg

3. Kom de øvrige ingredienser i sammen med 3 dl vand og en bouillon terning

4. Lad suppen passe sig selv i ca. 1/2 time under låg

5. Lad suppen køle lidt af inden du blender den

6. Kom suppen tilbage i gryden og kom de restende ingredienser i

7. Lad suppen koge op

8. Kom evt. kylling i suppen(så skal suppen koge indtil kyllingen er kogt/stegt) ,eller steg den ved siden af suppen og kom den i til sidst

9. Servere suppen med rugbrødscrunch og suppehorn

 

Jeg synes suppen blev super lækker og cremet, til nogens smag vil den muligvis være for tyk, men så tilsættes mere vand og evt. mere krydderi.

IMG_3894

 

Selvom det er blevet efterår kan man jo godt lige mindes tilbage til de lækre varme tider på Hawaii 🙂

cropped-Hawaii-hvid-kjole.jpg

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakkeideer vol. 2 (pikantbrud m. gulerod og skinke) :)